Vaditelji

MAHA studio je pod eno streho združil vaditelje z dolgoletnimi izkušnjami!

V Maha studiu sodelujemo s priznanimi vaditelji, ki imajo dolgoletne izkušnje z vodenjem vadb in izrazit čut za potrebe vadečih. Vaditelji imajo opravljene mednarodno priznane licence na področju, ki ga poučujejo in nešteto ur lastne prakse.

Brigita Bračko

Učiteljica hatha joge

Zadnja leta sem njej – jogi, namenila res veliko pozornosti in poleg fizične aktivnosti, ki prinaša neverjetne rezultate, me je popeljala na nadaljnjo pot raziskovanja sebe in sveta, ki me obdaja. Z vsemi lastnimi boji, s stresnimi situacijami, izgorelostjo, neprestanimi miselnimi vrtinci, ki so iz dneva v dan prinašali večjo tesnobo in še več strahu, je prišel čas, da svoje izkušnje delim s tabo na vadbah joge, kamor lahko prideš zgolj po dobro rekreacijo ali pa te naša druženja popeljejo kam dlje, v raziskovanje sebe in do ugotovitev, da je svet čudovit, če si takšnega narediš sam!

Opravljeno imam mednarodno veljavno licenco za učitelja joge in nešteto ur lastne prakse ter delavnic, ki sem se jih udeleževala zadnja leta.

Več o meni izveš na www.yogita.si.

Alja Turnšek

Joga inštruktorica

Alja o sebi pravi sledeče: »Sem Alja Turnšek, inštruktorica joge, maserka in terapevtka. Že od nekdaj se navdušujem nad raziskovanjem delovanja človeškega telesa, gibanjem in prehrano. Začela se je v otroških letih z gimnastiko in urami plezanja, nadaljevalo v najstniških letih z raziskovanjem različnih plesnih stilov (hiphop, jazz balet, break dance) ter bojevniških in energetskih veščin (ninjutsu, qi gong) kar me je pri mojih dobrih 20 letih pripeljalo do joge in meditacije. V tem svetu sem pristala zaradi raznoraznih zdravstvenih težav in poškodb in ostala ker se v njem počutim prijetno domače.

Istočasno z raziskovanjem joge sem začela tudi delati raznorazne tečaje masaž- terapevtske tuina masaže, refleksoterapije, klasične švedske masaže, tajske masaže,  ter raziskovati zaklade starodavne kitajske medicine(TKM) in energetskih veščin (reikija).  To me je privedlo do študija manualne terapije, kjer pravkar zaključujem diplomo ter fizioterapije.  Vseskozi se tudi izobražujem na področju joge in indijske filozofije na različnih mednarodnih seminarjih.  Imam mednarodno in v Sloveniji priznano licenco za poučevanje joge ter sem licencirana osebna trenerka in prehranska svetovalka. Raziskovanje mej našega telesa, naše zavesti ter poglabljanje v vzhodno filozofijo je moja strast in z veseljem jo delim z ostalimi.«

V Maha studiu vodim vadbe sistema joge v vsakdanjem življenju s strani društva JVVŽ.

Foto: Jur Samec

Rok Krumpak

Fitnes in kondicijski trener ter prehranski svetovalec

Rok o sebi pravi, da je »bil že kot otrok zelo športno naravnan, posledica tega pa je, da sem dobrih deset let aktivno igral košarko, kjer sem se tudi spoznal z dvigovanjem uteži in vsemi prednostmi te aktivnosti. Po koncu aktivnega igranja košarke pa sem potreboval drugačno obliko vadbe in fitnes se mi je zdel več kot primerna rešitev. Že po nekaj treningih sem ugotovil, da mi to pomeni več kot le rekreacijo in kmalu sem začel trenirati  bolj zavzeto in resno, kar je prineslo tudi prve rezultate. Po tehtnem premisleku in priporočilih prijateljev, sem se odločil, da se izšolam na področju športa.Leta 2010 sem na Fitnes zvezi Slovenije opravil vsa potrebna izobraževanja in izpite, kjer sem tudi pridobil licenco, sprva kot vaditelj nato inštruktor, v začetku leta 2016 pa sem pridobil najvišji možni naziv FITNES TRENER 3. stopnje.  Leta 2011 sem se začel profesionalno ukvarjati s poklicem trenerja  v fitnes centru Panter, kjer sem naslednjih 5 let treniral nekaj sto posameznikov in z njimi dosegel odlične rezultate. Sedaj pa že drugo leto treniram ljudi v lastni telovadnici, kjer se lahko vsakemu posebej posvetim individualno.Leta 2013 sem se nadaljno izobraževal na fakulteti za šport v Ljubljani, kjer sem pridobil naziv KONDICIJSKI TRENER, potrjen pri olimpijskemu komiteju Slovenije.«

Young people doing flexibility exercise, class of body balance

JOGA

Vadba joge in meditacije za zdravo telo.

NASLOVNA STRAN_Funkcionalna vadba MAHA_761220259

FUNKCIONALNA VADBA

Popolna kombinacija vaj za okrepitev telesa.